*** خاطرات راديو آماتوري ***

تبلیغات

تبلیغات

موضوعات

موضوعات

جستجو

جستجو

پیوندهای روزانه

پیوندهای روزانه

لینک دوستان

لینک دوستان

صفحات جانبی

صفحات جانبی

امکانات جانبی

امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 201
بازدید دیروز : 1311
بازدید هفته : 201
بازدید ماه : 23536
بازدید کل : 1877960
تعداد مطالب : 673
تعداد نظرات : 121
تعداد آنلاین : 1

QRP 8W @ 13.8V 1.35A

QRP 8W @ 13.8V 1.35A

40m band

This is the end of ARARINHA project, I will add CW and further others bands.

ARARINHA is simple to build and to adjust, I will describe the circuit and add details and tips of building.

This schematics is the ARARINHA 4 normal.


  • تاریخ ارسال : پنج شنبه 21 مرداد 1395 ساعت: 7:39
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

EP2C

در ادامه  چند عکس از مراسم  گروه  البرز  ارسال می گردد

 


  • تاریخ ارسال : شنبه 2 مرداد 1395 ساعت: 15:6
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

واكي تاكي 1وات رو فركانس 27mhz

سلام 

دوست عزیزی درخواست رادیو 27 مگا با مشخصات زیر کردند:

سلام جناب عبالحق بنده از علاقمندان راديو اماتوري هستم اگر ميشه نقشه يك واكي تاكي 1وات رو فركانس 27mhz با نقشه ومدار چاپي با استفاده از كريستال27mhz با اختلاف 455khzبگذاريد

 

در اجرای امر این عزیز رادیوی 27  مگای با ای اف 455 کیلو ساخته  برادر بزرگوارمان جنابمهندس دلقوی را اراعه می نمایم

هرگونه توضیح و راهنمایی هم از طریق ایشان یا مکاتبه  قابل انجام می باشد ضمنا این رادیو در  فرکانس 27035 کیلو یا کانال 7 فعال و بگوش می باشد

 جناب دل قوی فرموده اند:

من نقشه فرستنده  27 مگاهرتز  استاد عاملی را درست کردم و   تمامی نقشه  ساخته شده و فیبر موجود است اما قدرتش 4 وات است و ایشان می  تواند طبقه اخر را  حذف کند  و مدار در عمل می شود  1 وات

 

 

 

 

 


  • تاریخ ارسال : شنبه 2 مرداد 1395 ساعت: 13:17
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

کمپ رادیو آماتوری یک روزه

با سلام

فعالیت یک روزه کلوب رادیوآماتوری البرز (EP2C)

کلوب رادیوآماتوری البرز (EP2C) قصد دارد در راستای :
# گسترش فعالیت های رادیوآماتوری در ایران
# برپایی سریع ایستگاه رادیویی در شرایط بحران
# آموزش (برپا کردن و تیون آنتن، تنظیم و راه اندازی تجهیزات رادیویی، نحوه برقراری تماس رادیویی و مورس و ساخت آنتن های مختلف
# امکان برقرای تماس با رادیوآماتورهای ایرانی توسط رادیوآماتوری های بین المللی
فعالیت یک روزه ای را در تاریخ شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۵ در ارتفاعات کرج برگزار نماید.
این برنامه از ساعت ۵ صبح شروع شده و بر روی باندهای ۱۰، ۱۵ و ۲۰ متر تا ساعت ۲۱ شب ادامه خواهد داشت،
پیشاپیش از حضور تمامی دوستان رادیوآماتور یا علاقه مند به رادیوآماتوری استقبال می کنیم. در صورت تمایل به حضور و اطلاع از آدرس دقیق محل برگزاری، با آقای محمد عظیمی (EP2LMA) یا سعید شکراللهی (EP2LSH) تماس بگیرید.
حضور در این برنامه، برای افراد علاقه مند به رادیوآماتوری بسیار آموزنده و مفید بوده و افراد از نزدیک شاهدبرپایی ایستگاه و نحوه برقراری تماس های راه دور خواهند بود.
بدیهی است برنامه مذکور در چهارچوب قانون و با اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و با هماهنگی دیگر ارگانهای ذیصلاح برگزار می گردد.
www.ep2c.ir

@alborzdx

Alborz dx group | First Iranian dx group
The EP2C club will be active on 16 July (Saturday) in Karaj’s heights (Karaj is a city 30Km north-west of Tehran) The primary motivations for this activity

 


  • تاریخ ارسال : جمعه 25 تير 1395 ساعت: 22:50
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

مدیریت تماس های DX

 

 با سلام   مطلب جالبی از  گروه البرز بدستم رسید که تقدیم دوستان می شود

مدیریت تماس های DX

 

رادیوآماتوری هم مثل بسیاری از علوم و فنون و رشته های تفریحی، ادبیات و اصطلاحات خاص خودش رو داره. کلمات و اصطلاحاتی مثل ham، rig و DX، کد های سه حرفی که با Q شروع میشن (مثل QRP، QSL …) ، مثال هایی از این اصطلاحات هستن.

این مقاله در مورد آشنایی با کلیات و اصطلاحات مربوط به کار با رادیوآماتورهای دور (distant) هست که اصطلاحا بهش DX گفته میشه و مطالب مهم رو به صورت نکته وار در مقاله ارائه می کنم.

ابتدا مروری داشته باشیم به اختصارات استفاده شده در این زمینه:

 DX: تماس رادیویی با افرادی که از نظر جغرافیایی از ما دور هستن (DX یک اسمه و فعلش DXing هست)

 DXer: کسی که با یک ایستگاه دور ارتباط برقرار می کنه.

نکته ۱: DX میتونه شنیدن و تلاش برای دریافت ایستگاه های دوردست هم باشه و همچنین محدود به محدوده فرکانس HF نیست، اما در این مقاله ما صرفا در مورد تماس های رادیویی دو طرفه در محدوده HF به منظور تماس با نقاط و کشورهای دوردست صحبت می کنیم.

نکته ۲: حرف D در DX مخفف distant هست. بنابراین صحبت کردن یک ایرانی با یک فرد عمانی یا روسی بر روی رادیو، جزو DX محسوب نمیشه و با توجه به موقعیت کشورمون، صحبت با کشورهای قاره آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین جنوب شرقی آسیا (مثل ژاپن) و استرالیا و نیوزیلند جزو تماس های DX برای ما محسوب میشه.

نکته ۳: DX لزوما صحبت نیست و میتونه بر روی دیگر مدها (مثل مورس) هم صورت بگیره. اتفاقا مورس (CW) به خاطر حداکثر استفاده از توان خروجی فرستنده و همچنین فرکانس، یکی از بهترین مدولاسیون ها برای ارتباط با ایستگاه های خیلی دوره.

DXpedition: سفر چندین رادیوآماتور به یک نقطه جغرافیایی و تماس برقرار کردن از اونجا (معمولا نقاط دوردست یا جاهایی که فعالیت رادیوآماتوری در اون ها برگزار نمیشه، کاندیداهای خوبی برای این کار هستن. مثل کشورهای فقیر و کم جمعیت، جزایر مختلف، مکان های بسیار دور در دل طبیعت و …)

 pileup یا تجمع: وقتی یک ایستگاه رادیویی شروع به CQ زدن می کنه، ممکنه تعداد زیادی رادیوآماتور بخوان با اون فرد صحبت کنن و تماسشون ثبت بشه (به خصوص کشور ایران به خاطر این که فعالیت رادیوآماتوری کمی داره و افراد فعالش کمتر از ۱۰ نفر هستن). به این وضعیت که در واقع تجمع تعداد زیادی رادیوآماتور برای صحبت با فردی هست که CQ زده، pileup گفته میشه و یکی از مهارت های یک رادیوآماتور خوب

و در واقع یکی از ویژگی های متمایزکننده یک رادیوآماتور خوب از یک رادیوآماتور معمولی، توانایی اون در مدیریت این وضعیت هست تا بتونه به خوبی و به نوبت جواب همه رو داده و از جروبحث یا اشغال بیخودی فرکانس و ایجاد همهمه جلوگیری کنه.

در واقع بقیه این مقاله به مساله مدیریت pileup و یک تماس خوب DX می پردازه.

یک DX و یک pileup خوب و منظم، نشان دهنده مهارت اپراتور برگزار کننده DXpedition هست که مهم ترین ویژگی، مسئول بودن و توان مدیریت هست. یادتون باشه وقتی CQ می زنید، این شما هستید که قوانین رو تعیین می کنید و باید جدی ولی مودبانه این مساله رو مدیریت کنید (به عنوان مثال ممکنه موقتا فقط با یک قاره خاص یا یک کشور خاص بخواید تماس داشته باشید و از دیگر اپراتورا بخواید که تا یک زمان مشخص شده، تماس نگیرن تا شما با اون کشور مدنظر قادر به تماس باشید. نمونه بارز این مساله، ایجاد نویز و مزاحمت و شلوغ کاری توسط اپراتورهای اروپایی هست که مانع از صحبت آسیایی ها با آمریکا میشن و اپراتورهای کشورهای ایتالیا، روسیه و اوکراین سهم مهمی در این بی نظمی دارن.)

مهارت بعدی یک اپراتور DXer خوب، زبان انگلیسی هست. البته این مساله رو مدنظر داشته باشید که بسیاری از اروپایی ها، ضعف زبان انگلیسی دارن و هیچ وقت پیش فرض ذهنی رو بر این اساس قرار ندید که تمامی رادیوآماتورها مسلط به زبان انگلیسی هستن. البته ضعف زبان انگلیسی در اپراتورهای دیگر کشورها مثل ژاپن هم وجود داره اما فرهنگ مردم این کشور مانع از ایجاد بی نظمی توسط اون ها میشه

نکته بعدی اینه که حتما در بازه های مختلف زمانی، مجددا کال ساین خودتون رو اعلام کنید تا کسانی که جدید هستن، نیازی به پرسیدنش نداشته باشن (صحبت کردن با افراد در pileup و زمانی که همه منتظر هستن، متفاوت تر از صحبت در یک تماس عادیه و حتما باید با حداکثر اختصار و صرفا رد و بدل کردن سیگنال ریپورت انجام بشه تا تعداد زیادی تماس رو بشه ثبت کرد و همچنین افراد زیادی بی جهت در صف نمونن)

برای افزایش احتمال تماس با کشورهای مختلف، تمامی باندهای مجاز رو تست کنید. باندی که در ایران بیشترین استفاده رو داره، ۲۰ متره، اما از سه باند مجاز دیگر غافل نشید (به خصوص ۴۰ متر که کمترین استفاده رو در ایران داره اما در کشورهای دیگر به خصوص آمریکا محبوب هست)

دقت کنید که در pileup ها برخی از افراد با قدرت ارسال زیاد (در حد کیلووات) بدون رعایت نوبت و صف، میخوان با شما صحبت کنن (که روس ها و ایتالیایی ها نمونه بارزشون هستن). در صورت امکان جوابشون رو ندید و ازشون بخواید منتظر بمونن. اما اگر دیدید طرف مقابل همچنان به رفتارش ادامه میده، سریع باهاش صحبت کنید تا مزاحمتش تموم شده و بتونید به صحبت با بقیه ادامه بدید.

زمان هایی که نیاز دارید صحبت یک نفر رو بشنوید، حتما با متانت و ادب، کال ساین اون رو اسم برده و از بقیه بخواید ساکت باشن تا بتونید تماس موفقی داشته باشید.

دقت کنید که برخی از اپراتورهای اروپایی ممکنه مزاحمت ایجاد کنن (مثلا با سوت زدن با توان زیاد بر روی فرکانس شما). در صورت به وجود اومدن و ادامه داشتن این نویزها (که DQRM یا نویز عمدی نامیده میشن)، میتونید فرکانس رو عوض کنید، اما قبلش باید حتما این مساله رو اعلام کنید تا بقیه هم بدونن و به فرکانس جدید بیان.

نکته بسیار مهمی که رادیوآماتورهای ایرانی رعایت نمی کنن و در یک DXpedition الزامیه، کار کردن در حالت split هست.

تمامی ترنسیور های مدرن (تولید شده از ۲۰ سال قبل تا الان) دارای این ویژگی هستن که اغلب هم یک دکمه به نام Split روی دستگاه دارن. split mode operation در واقع به حالتی گفته میشه که فرکانس ارسال و دریافت یکسان نیستن.

مثال: شما بر روی ۱۴٫۲۰۰ مگاهرتز ارسال کرده و جواب ها رو بر روی ۱۴٫۲۰۵ دریافت می کنید.

مزیت این حالت در این هست که تنها کسی که روی فرکانس ارسال (۱۴٫۲۰۰ در مثال فوق) صحبت می کنه، شما هستید و بقیه برای صحبت با شما باید دستگاهشون رو طوری تنظیم کنن که بر روی فرکانس دریافت شما (۱۴٫۲۰۵ در مثال فوق) ارسال داشته باشن و بالعکس. معمولا در حالت SSB، این فاصله رو بین ۵ تا ۱۵ کیلوهرتز انتخاب می کنن. ضمنا نحوه CQ گفتن هم متفاوت خواهد بود. مثال:

CQ CQ CQ EP2C 5 Up

یعنی من روی این فرکانس فعلی (هرچه که هست) در حال CQ زدن هستم اما روی ۵ کیلوهرتز بالاتر دریافت می کنم.

 حتما در split mode، در فواصل کوتاه تر زمانی، کال ساین خودتون رو اعلام کنید تا بقیه متوجه بشن که باید ۵ کیلوهرتز بالاتر جواب شما رو بدن (اگر هم متوجه شدید کسی روی فرکانس ارسال شما داره جواب میده، به هیچ وجه بهش جواب ندید)

بعضی وقتا میشه به منظور سهولت، قاره ها رو از هم جدا کرد. یعنی اعلام کنید که ۱ ساعت فقط با اروپا صحبت خواهید کرد و بعدش فقط با آمریکا و غیره. مزیت این روش، عادلانه بودن تماس ها و رسیدن نوبت به همه است.

حتما اگر قراره به صورت موقتی تماس ها رو قطع کنید و مثلا یک ربع بعد برگردید (برای استراحت، نوشیدن چای و …) این مساله رو اعلام کنید تا بقیه بدونن. یهویی غیب نشید. اگرم قراره کلا تماس رو در اون روز قطع کنید و دیگه برنگردید، باز هم اعلام کنید.

من این مقاله رو برای رادیوآماتورهایی نوشتم که تجربه صحبت رادیویی دوطرفه رو دارن. اگر یک تازه کار هستید، توصیه می کنم قبل از CQ زدن، مدت ها فقط روی باندهای مختلف گوش بدید تا یاد بگیرید آدمای حرفه ای تر چطور این کار رو انجام میدن.

خیلی مهم:رفتار مسئولانه و محترمانه در یک تماس رادیویی بسیار مهمه. این مساله در کل فرایند رادیوآماتوری (برقراری تماس، جواب دادن به بقیه، رد و بدل کردن کارت پستال و …) خودش رو نشون میده. یکی از مثال ها، یک رادیوآماتور ایرانی بود که درخواست مبلغی بیش از حد لازم جهت ارسال کارت پستال می کرد و با این وجود هم جواب نامه بسیاری از افراد رو نمی داد که باعث ایجاد نارضایتی در رادیوآماتورهای خارجی شده بود که این مساله رو در سایت ها و فروم های مختلف اعلام کرده بودن. مسائل این چنینی به پای کل رادیوآماتور های کشور نوشته میشه! (همونطور که روس ها و اوکراینی ها و ایتالیایی ها به خاطر رفتار بد عده قلیلی از اپراتورهاشون بدنام شدن)

پی نوشت:

 نکته ای که به صورت غیرمستقیم به همین مقاله هم مربوطه، CQ زدن برای مسابقاته. وقتی شما در یک مسابقه CQ می زنید و دیگران باید با شما تماس بگیرن، حداقل ده دقیقه روی یک فرکانس خاص CQ بزنید تا به مرور pileup بشه. مسابقه اخیر در ایران (اولین مسابقه رادیوآماتوری که در دهه فجر سال ۹۴ برگزار شد) این نکته رو نشون داد که به غیر از چند نفر، بقیه رادیوآماتورا درک درستی از نحوه شرکت در مسابقه ندارن و به جای این که بر روی یک فرکانس ثابت CQ زده و منتظر جمع شدن دیگران باشن، از فرکانسی به فرکانس دیگر پریدن! از نشانه های یک CQ موفق، حجم زیادی تماس بر روی یک فرکانس ثابت هست، نه تعدادی تماس پراکنده روی فرکانس های مختلف)

 

ref.:

http://www.irandx.ir/1394/12/20/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-dx/


  • تاریخ ارسال : دو شنبه 21 تير 1395 ساعت: 10:40
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

simple wattmeter

با سلام   و آرزوی سلامتی عزیزان

مطلب فوق از یکی از دوستان که ارشیو مجله های قدیمی دارند تهیه شده و با تشکر از لطف و عنایت ایشون اقا مهدی عزیز

 نقل از مجله الکترونیک سال ۶۴

 

 

 


  • تاریخ ارسال : جمعه 7 خرداد 1395 ساعت: 15:50
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

مدار برگشت سنج امواج رادیویی

 

 

 

 

 

 

 


  • تاریخ ارسال : سه شنبه 4 خرداد 1395 ساعت: 6:50
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

مدار تطبیق امپدانس

با سلام 

در ذیل طرحی از یک اماتور روسی که در ان از مدار تطبیق امپدانسی استفاده کرده که هم با ال ای دی قدرت رفت یا برگشت را نشان میدهد  و هم با استفاده از کلید و عقربه نسبت رفت امواج را به برگشتشان اندازه می گیرد

مدار خوبی است و تقریبا مشابه مدار تطبیق امپدانس رادیو اچ اف شرکت راکال انگلیس است


  • تاریخ ارسال : سه شنبه 4 خرداد 1395 ساعت: 6:44
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

A short review of antenna and network analyzers

 

 

 

http://www.rigexpert.com/index?s=articles&f=aas

 

 

 

 

 

 


  • تاریخ ارسال : شنبه 18 ارديبهشت 1395 ساعت: 18:20
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

طرح نوسانساز مهندس رسولی

 

با سلام و  تشکر از دوست عزیزم مهندس رسولی

این طرح  با استفاده از ماژول ۹۸۵۰  و  مداربرنامه ریزی PIC تهیه شده  و قادر است  در دو  اسیلاتور مستقل کار کند و دارای ۲۰ کانال حافظه کامل می باشد  می تواند  علاوه بر تهیه فرکانس مستقل در هر نوسانساز  فرکانس میانی را اضافه یا کم نموده لذا در حالیکه اسیلاتور روی فرکانس محلی نوسان می کند فرکانس کار رادیو را نشان دهد که حاصل جمع یا تفریق  فرکانس میانی و نوسان ساز محلی است  دارای دکمه تنظیم دقیق بمقدار + -   ۳کیلوهرتز می باشد مقدار دقیق اختلاف فرکانس ها  در حالت کارکرد آ ام و تلگرافی و یو اس بی و ال اس بی در ان درنظر گرفته شده و قابل انتخاب است ورودی مدار با ولتاژ۱۲ ولت  است می توان با استفاده از نوسانساز دوم فرکانس فرستنده و گیرنده را مجزا انتخاب کرد  

علاقمندان  جهت  اظهار نظر یا سفارش و تهیه این دستگاه با ایمیل مهندس  رسولی با ادرس زیر تماس حاصل فرمایند:

Jfrras@gmail.com

 

 

 

 

 


  • تاریخ ارسال : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395 ساعت: 16:2
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()
برچسب ها : ,

ليست صفحات


تعداد صفحات : 68


ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      پشتيباني آنلاين

      پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين
        آمار

        آمار

          آمار مطالب آمار مطالب
          کل مطالب کل مطالب : 673
          کل نظرات کل نظرات : 121
          آمار کاربران آمار کاربران
          افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
          تعداد اعضا تعداد اعضا : 94

          آمار بازدیدآمار بازدید
          بازدید امروز بازدید امروز : 201
          بازدید دیروز بازدید دیروز : 1311
          ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 20
          ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 131
          آي پي امروز آي پي امروز : 67
          آي پي ديروز آي پي ديروز : 437
          بازدید هفته بازدید هفته : 201
          بازدید ماه بازدید ماه : 23536
          بازدید سال بازدید سال : 492258
          بازدید کلی بازدید کلی : 1877960

          اطلاعات شما اطلاعات شما
          آی پی آی پی : 3.141.41.109
          مرورگر مرورگر :
          سیستم عامل سیستم عامل :
          تاریخ امروز امروز :
          خبرنامه

          خبرنامه

            براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



            آخرین نطرات کاربران

            آخرین نطرات کاربران

               جواد یاور مطلق جواد یاور مطلق - درود
              بلا بدور باشه مهندس !
              انشالله همیشه سرحال سالم‌ تندرست باشید !
              پاسخ:با درود و سپاس از لطف شما دوست گرامی بدرود - 1403/1/29
              یک هم وطنیک هم وطن - من بدون مدار این رادیو ساختم باصدای واضح و بلند بدون برق و باطری
              پاسخ:باتشکر از لطفتان امیدوارم بقیه دوستان هم همت کنند و دست به اچار و هویه شده خودشان بسازند و لذت ساختن را ببرند چون در داشتن لذت نیست هنر ساختن است - 1402/6/13
              AECAEC - درود
              استاد ممنون خیلی خوب و عالی - 1400/10/23
              پرویز مهرزادپرویز مهرزاد - سلام درود جناب عبداحق عزیز بسیار خوشحالم که وب سایت شما با مطالب مفید وعالی فعال شده است.
              پاسخ:باسلام و تشکر از لطف و مرحمت شما دوست عزیز و گرامی - 1400/8/28
              پرویز مهرزادپرویز مهرزاد - سلام ودرود استاد عبدالحق عزیز بسیار خوشحالم که سایت جنابعالی بامطالب جدید وعالی دوباره فعلیتش را شروع نموده است.
              پاسخ:با سلام تذکر بجا و بموقعی بود بسیار متشکرم - 1400/8/28
              ایزدیایزدی - یه مشکلی داره این طرح. کل سلف ها با هم 12. 7 میکرو میشه که با خازن 270 پیکو، فرکانس مرکزی فیلتر 2.7 مگا هرتز می شه. کمترین سلف هم (0.1 میکرو) با همون خازن 270 پیکو 30 مگاهرتز رو رد می کنه. بنا بر این نیازی به خازن های دیگه نیست. دوستان دیگه نظرشون چیه.
              پاسخ:باسلام و تشکر کل خازن ها و سلفها برای فرکانس 1800کیلو که ابتدای باند رادیو اماتوری است کم است و بسختی تنظیم می شود اما برای 3500 بله زیاد است - 1399/8/24
              هومنهومن - سلام .علت استقبال نکردن در خور توجه همین نا واردیست .این مطلب بسیار گنگ و پر از اشتباه هست
              پاسخ: سلام بنده هم ضمن تائید نظر شما درخواست می کنم مطلب کامل تر و بهتر و درست تر را بفرمائید بنده بنام خودتان درج و منتشر نمایم
              پاسخ:https://t.me/joinchat/AAAAAEJj30AwLGIyi_UQ3g مدارات لامپی - 1396/12/17
              علیعلی - سلام شما مکتبی و انقلابی هستید درسته ؟
              پاسخ: سلام بهیچ عنوان و تقریبا هیچ جائی من چنین ادعائی نکرده ام اما این همه شهید و زخمی و جانباز و اسیر و زحمت و فعالیت برای حفظ انقلاب و سرزمین عزیزمان ایران خیلی حرام لقه گی و بی اصل و نصبی می خواهد که چشم خودرا ببندیم و از این اب و خاک حمایت و به این مردم عشق نورزیم حالا شما اسم انرا هرچه دوست دارید بگذارید نظرتان محترم است - 1396/12/17
              هومنهومن - سلام
              بنده یکی از علاقمندان لامپ هستم . و 10 سال اخیر را بر روی مدارات لامپی کار کردم .با سرچ اینجا را پیدا کردم .می خواستم ببینم در زمینه مخابرات فعالیت لامپی در ایران هست ؟
              این مطلب راجب لامپ واقعا توجه مخاطب علاقمند را جلب می کند ؟
              من فکر می کنم نویسنده اصلا راجب لامپ حس خوبی ندارد .عذر خواهی می کنم
              پاسخ:سلام دوست عزیز از صراحت و فصاحت بیان شما خوشحالم مطلبتان راجع به نویسنده مطلب لامپ کمی کم لطفی و شاید سخت گیری در بر دارد نویسنده مطلب استاد عاملی بزرگ رادیو اماتوری ایران هستند و مطلب را بی اندازه ساده و اسان گفتند چون اکثر جوانها از لامپ و ولتاژ کار ان وحشت داشته و تقریبا هیچ نمی دانند اما ظاهرا شما در مورد لامپ مطلع و ازموده هستید لذا برخود نگیرید شما هم اگر در مورد لامپ و یا مطالب استاد عاملی نقد و نظری دارید بسیار خوشحال می شوم مکتوب بفرمایید تا در همان بخش یا در بخش جدید بنام خودتان منتشر شود
              پاسخ:https://t.me/joinchat/AAAAAEJj30AwLGIyi_UQ3g - 1396/12/16
              سعیدیسعیدی - سلام استاد بنده بی جواب ماندم
              پاسخ:با سلام و پوزش از تاخیر طبق تجربه دوستان این مدار به دلیل نامرغوب بودن قطعات نو موجود در بازار معمولا در ابتدا کار نمی کند لذا بتوصیه استاد عاملی بهنر است از قطعات اوراقی رادیو و ضبط ها استفاده شود قطعات معمولا در گیر این رادیو ابتدا ای سی سویچ یا کلید زنی است که یک مدل خاصش برای مدار مناسب است و مدلهای دیگر فرکانس کار و ولتاژشان مناسب نیست درمورد ای سی مدولاتور و دمدولاتور 3028 این ای سی هم بشدت مورد شک و شبهه است در موردی باتعویض 5 عدد ای سی دو عدد که بهتر بود در مدار بکار گرفته شد لذا بهترین روش استفاده از مرحله مرحله و گام بگام کار کردن رادیو است ضمن انکه اگر فرستنده کار بیفتد گیرنده هم کار خواهد کرد و بالعکس لذا شما می توانید مدار را از میکروفون در حالت فرستنده یا بلندگو در حالت گیرنده شروع نمایید و اگر مسیر سیگنال جدا باشد در نقشه شما می توانید از تقویت صدا شروع کرده و به دمدولاتور رفته و سپس به فیلتر و بعد میکسر وی اف او و در اخر به فیلتر تنظیم باند بروید و حد اکثر سیگنال و حساسیت را بدست اورید پس فیلتر های رادیویی یا بقول شما توکو ها قسمت اخر تنظیم و تعقیب مدارتان است اگر شد برای اطلاع شما و سایر دوستان مدار را در حالت گیرنده و فرستنده جدا اراعه خواهم داد یا با رنگ مسیر سیگنال را جدا می کنم که راحت تر باشد اگر شما عضو تلگرام هستید در یکی از گروه های رادیو اماتوری بیایید و مستقیما با دوستان سازنده و استفاده کننده رادیو تماس گرفته راهنمایی شوید اگر نه ادرس ایمیلتان را بدهید تا راهنمای مونتاژ را برایتان بفرستم
              پاسخ:http://py2ohh.w2c.com.br/trx/ararinhamontagem/montandoararinha.htm
              راحل مونتاژ و تست مدار است - 1396/11/5

              درباره ما

                به وب سایت من خوش امدید در این مقوله علاقمندم اطلاعاتی از رادیو اماتوری که در ذهن داشته و در حال پاک شدن هستند را یادآوری و بهمراه عکس و مطلب جهت اطلاع علاقمندان درج و در این زمینه هر گونه همکاری و اعلام نظر و بیان ایرادات مزید بر منت خواهد بود.

              کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به *** خاطرات راديو آماتوري *** بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
              قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف